Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator


Aktualitások


Májusi örömzene


Létrehozva: 2024.05.30., Beküldte: pappsz, Rovat: Általános hírek

Közös énekléssel indult ez a délután is. Öröm volt látni, érezni a kicsik és nagyok egy húron pendülését az örökbecsű "Tavaszi szél vizet áraszt" című dalon keresztül.

Lelkes, jól eső izgalommal várták az ünneplőbe öltözött gyerekek, hogy sorra kerüljenek.  Ünnep volt ez a javából nemcsak a zene által.  A produkciók szinte az utolsó pillanatig változhattak. Nem készültünk kifejezetten erre a napra, s mégis ezt tettük egész évben. Szabadon válogattak az évben tanultakból. Jó volt részese lenni a közös muzsikálásnak. Öröm volt megtapasztalni azt az utat, amit a gyerekek megtettek eddig a napig. Ez az út az elkeseredettségtől a saját maga leküzdésén át, a "meg tudom csinálni, képes vagyok rá" érzésén keresztül a mosolyig vezetett.

Meglepetés-vendégünk is volt Peszlegné Krizsán Anna - iskolánk egykori diákja-személyében, aki oboájával és kisfiával érkezett. Ő már oktatja e hangszer elsajátítását. Egy Bartók - mű részletét játszotta el nagy örömünkre.

Közös élményekkel és ajándékokkal gazdagodtunk ismét ezen a délutánon. Ez utóbbiak beszerzésében hálásan mondok köszönetet a "Szemünk Fénye Szülői Egyesület"-nek, Baranyai Zsolt egyéni felajánlásáért és a Diákönkormányzatnak.

 

Zenés üdvözlettel: Flóra JuditElőző oldal: Támop-3.1.7-11/2-2011-0206  Következő oldal: Könyvtár