Aktualitások


Alsó és felsős Erzsébet táborok


Létrehozva: 2020.06.05., Beküldte: pappsz, Rovat: Általános hírek

Tisztelt Szülők!
Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy megjelent az Erzsébet napközis táborozások pályázat kiírása. Erről kívánok tájékoztatást adni, s a jelentkezéseiket igen rövid határidővel kérni.
A pályázatot a közelmúlt felmérésére alapozott szülői igények szerint szeretnénk benyújtani az alábbi turnusokra (kiírás szerint maximum 20 fős csoportokban):
 
Alsó tagozatosoknak
 
2 turnusban (minden tanuló jelentkezhet mindkét turnusra is):
01. turnus: 2020.06.29. - 2020.07.03.
02. turnus: 2020.07.06. - 2020.07.10.
 
Felső tagozatosok:
 
Sajnos, ottalvós Erzsébet tábor idén nem lesz, ezért felső tagozatosoknak is, korosztályuknak megfelelően tervezett programokkal szervezünk napközis tábort az alábbi turnusban:
01. turnus: 2020.06.29. - 2020.07.03.
 
 A jelentkezés módja: gyermekenként egy-egy pontosan kitöltött, aláírt jelentkezési segédűrlap, s szülői nyilatkozat visszaküldése, valamint a részvételi díj (gyermekenként és turnusonként heti 500,-Ft) befizetése. Határidő: június 9. kedd 16:00 óra.
Ha nincs lehetőség az űrlapok otthoni nyomtatására, a nyomtatott űrlapok hétfőn és kedden, munkaidőben az iskolában átvehetők, s helyben is kitölthetők.
A tábor a járványügyi szempontból biztonságos körülmények között kerül megrendezésre. A lebonyolítása során - a táborozásban résztvevők egészségének megőrzése és védelme érdekében - a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott járványügyi megelőző szabályokat betartjuk.
Kérjük, hogy a jelentkezést csak akkor vállalják, ha azon/azokon a héten/heteken előre láthatólag végig (minden nap) jelen tud lenni gyermekük! Gyermekcsere csak a turnus vezetője előzetes engedélyével lehetséges. Amely gyermek bejelentés nélkül távol marad, kizárja magát a következő évek táborozási lehetőségéből.
 
A napközis táborban hétfőtől péntekig, reggel 8.00-tól délután16.00-ig ingyenesen biztosított a napi négyszeri étkeztetés, a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazodó korosztályokhoz igazított érdekes, élménydús, játékos, sportos, kirándulásos, túrázós programok lesznek, az előző évekhez hasonlóan.
Előírt, kötelező tematikák:
1. Sport, egészségtudatos életmód
2. Környezettudatosság, természeti értékeink és környezetszépítés      
3. Művészeti nevelés, kulturális örökségeink, hagyományőrzés, kézművesség       
4. Önismeret, közösségépítés, kompetenciafejlesztés
5. Kirándulás.
 
Várjuk jelentkezésiket június 9-én kedden 16:00 óráig!
Üdvözlettel:   Kraft Béla László intézményvezető  
Kérem, tekintsék át a csatolt nyilatkozatokat!
 


Előző oldal: Támop-3.1.7-11/2-2011-0206  Következő oldal: Könyvtár