Aktualitások

 

Aktualitások


KÖZLEMÉNY


Létrehozva: 2020.03.14., Beküldte: pappsz, Rovat: Általános hírek

Tisztelt Szülők!
 
Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése szerint - a koronavírus veszélyhelyzetből kifolyólag - hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe.
 
Tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet. Ez új módszertanokat is igényel. A módszertani ajánlásokat az oktatási államtitkár a jövő héten teszi közzé. Ennek értelmében a tanulók nem mehetnek az iskolába. Az igazgatóknak viszont be kell menniük. A tanároknak is folytatni kell az oktatást, de digitális eszközökkel. Ennek megfelelően folyik tovább napi szinten a tanítás. A kialakult helyzetre tekintettel kérjük, hogy gyermekük, gyermekeik maradjanak otthon, de álljanak készen tanulmányaik rendszeres, napi szintű folytatására!
 
Kérjük, hogy a KRÉTA felületén napi szinten kövessék közleményeinket, tegyék lehetővé, hogy iskolás gyermekük digitális eszközökkel tanítási idő alatt állandó kapcsolatban lehessen az iskolával, tanáraival, s iskolaidőben legyen mindig elérhető ezen eszközök által.
 
A továbbiakról, az újabb információk birtokában haladéktalanul értesítjük!
 
Orbán Viktor kérését megerősítve mi is kérjük, hogy a gyermekekre ne a nagyszülők vigyázzanak. Felhívjuk a figyelmet, hogy a fiatalokat nem veszélyezteti a koronavírus-járvány. Szüleik, nagyszüleik viszont komoly bajba, akár életveszélyes állapotba is kerülhetnek. "Vigyázzunk szüleinkre, vigyázzunk nagyszüleinkre, vigyázzunk egymásra!"
 
Kraft Béla László
intézményvezető


Előző oldal: Támop-3.1.7-11/2-2011-0206  Következő oldal: Könyvtár