Aktualitások

 

Aktualitások


A 3. osztály tanulmányi kirándulása


Létrehozva: 2019.06.12., Beküldte: pappsz, Rovat: Események 2018-2019

2019. június 7 ?én kirándult osztályunk. Nagy örömmel töltött el, hogy minden 3. osztályos tanuló részese lehetett az osztálykirándulásunknak. Gyönyörű időben indultunk útnak, és ez a kellemes nyári meleg, egész nap ki is tartott. Gábor bácsi, és Ábel apukája, Balázs jött el az osztállyal.
 

Első állomásunk a Sümegi vár megtekintése volt. Felmenni nem volt egyszerű, de a kilátás fentről, mindent kárpótolt. A vár kiállítótermeit megtekintettük, kipróbáltuk a középkori játékokat, eszközöket. A Souvenirbolt vásárlásra csábított minket, ahol apró ajándéktárgyakat vehettünk emlékül?

Következő állomásunk Balatonederics volt, az Afrika Múzeum. Érdekes tárlatvezetés után felfedeztük a kert állatait, majd egy kis minidzsungelen keresztül, eljutottunk a kilátóig. Csodás balatoni panoráma tárult elénk. Kicsit itt is lehetőségünk volt vásárolgatni, majd Keszthely felé vettük az irányt.

A Festetics kastély parkjában, a szökőkút körül élveztük a vízpermetet, és park szépsége mindenkit lenyűgözött. Fagyizás, jégkásázás után a keszthelyi mólóhoz mentünk. Egy órás sétahajózás várt minket a Helka nevű balatoni sétahajón. A szikrázó napsütés, és a kellemes ringatózás mindenkinek nagyon tetszett. A sétahajó fedélzetén gyönyörű kilátásban volt részünk.

A leszállást követően még egyet játszottunk a part menti játszótéren, és pizzáztuk.  Végig kitartott a vidámság, jókedv a hazaút során is. A kirándulóbuszunk pont 8 órára érkezett vissza a suli elé, ahol már vártak a szüleink. Felejthetetlen élményben volt részünk. Jól sikerült az idei osztálykirándulásunk is!

 

Kondicsné Pásti Erika

 

Rum, 2019. 06. 08.

 

Képeket megtekintheti kapcsolódó Galériánkban.Előző oldal: Támop-3.1.7-11/2-2011-0206  Következő oldal: Könyvtár