Aktualitások

 

Aktualitások


Pénzügyi Hősképző


Létrehozva: 2019.06.05., Beküldte: pappsz, Rovat: Események 2018-2019

A Pénziránytű-BankVelem Hősképző játékában Verebélyi Dominik 6. osztályos tanulónk nyári táborozást nyert és harmadmagával a legtöbb pontot érte el a nyertesek között! Kapcsolattartó tanárával meghívást kapott a PontVelem tanévzáró gálára, ahol oklevéllel is elismerték a diákok eredményét.
Az ALMAZÖLD KONFERENCIA - DÍJÁTADÓ GÁLA "Fenntarthatóságról A-tól Z-ig" címmel 2019. május 31-én zajlott a Rákóczi rendezvényhajón - Budapesten a Duna-parton és a Dunán.
Az AlmaZöld konferencia és díjátadó gálán neves előadók, díjazott diákok és tanárok, valamint a támogatók részvételével ünnepeltük a fenntarthatóságot. A rendezvényen a Fenntarthatósági Témahét, a PontVelem Okos Program és a Pénziránytű-BankVelem Program versenyein, pályázatain eredményes diákok és pedagógusok vehették át díjaikat.
A Program: Izgalmas előadások, díjátadó, ebéd, 1 órás városnézés sétahajózással a Dunán.
A Pénzügyi Hősképző tábor egy vízparti nyári kalandtábor pénzügyi szakmai játékos programokkal fűszerezve. Helyszíne VVSI Sport Hotel, Gárdony (Velencei tó partján), ahol 2019. augusztus 05. és augusztus 09. között táborozhat Dominik a nyertesekkel, s még egy barátját is magával viheti.
 
Képeket megtekintheti kapcsolódó Galériánkban.


Előző oldal: Támop-3.1.7-11/2-2011-0206  Következő oldal: Könyvtár